این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز

پاسارگاد تاباک نماینده انحصاری پخش محصولات برند معتبر کافه آرتین می باشد

مشاهده سایت

فروشگاه پاسارگاد تاباک

پاسارگادتاباک به عنوان بزرگترین و تخصصی ترین اسموک شاپ ایران .

مشاهده سایت

وب سایت مرکزی پاسارگاد تاباک

انواع قهوه ,قهوه جوش, قهوه ساز ,پیپ ,سیگاربرگ ,توتون و تنباکو و سیگاریچ

مشاهده سایت

پیپ - فندک زیپو - توتون

سیگار برگ ها و توتون ها دارای مجوز فروش در کشور جمهوری اسلامی ایران هستند

مشاهده سایت

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری
  

گذرواژه‌
  





جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 1,101
» آخرین عضو: zhangzk
» موضوعات انجمن: 1,996
» ارسال‌های انجمن: 2,378

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 86 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 86 مهمان

آخرین موضوع‌ها
tobacco reviews
انجمن: بررسی توتون
آخرین ارسال توسط: pasargadtabac
دیروز، 01:57 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 10
اولین توتون - First Tobac...
انجمن: بررسی توتون
آخرین ارسال توسط: pasargadtabac
دیروز، 01:56 PM
» پاسخ: 2
» بازدید: 48
نه به قلیان نه به سیگار
انجمن: بررسی توتون
آخرین ارسال توسط: Heisenberg
2018/01/14، 01:11 PM
» پاسخ: 5
» بازدید: 5,555
چرا پیپ می کشم؟
انجمن: بررسی پیپ
آخرین ارسال توسط: Heisenberg
2018/01/14، 01:02 PM
» پاسخ: 11
» بازدید: 22,655
بوهای شگفت انگیز
انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران
آخرین ارسال توسط: bernabea
2018/01/10، 01:16 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 67
ساز در کافه
انجمن: شعر قهوه
آخرین ارسال توسط: bernabea
2018/01/09، 07:25 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 492
نوشیدن یک فنجان قهوه روزا...
انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران
آخرین ارسال توسط: bernabea
2018/01/09، 07:23 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 57
علم ژنتیک آینده صنعت قهوه...
انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران
آخرین ارسال توسط: bernabea
2018/01/09، 07:16 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 44
کافه فرانسه
انجمن: شعر قهوه
آخرین ارسال توسط: bernabea
2018/01/09، 07:10 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 255
نحوه دم کردن قهوه اسپرسو ...
انجمن: انواع قهوه
آخرین ارسال توسط: rezadehghan
2018/01/06، 12:30 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 94

 
  tobacco reviews
ارسال کننده: pasargadtabac - دیروز، 01:57 PM - انجمن: بررسی توتون - بدون پاسخ

?جهت بررسي ها و نظرات در مورد توتون ها و امتياز دهي و آشنايي با توتون ها به اولين وب سايت بررسي توتون در ايران و مرجع پيپ و توتون مراجعه كنيد ?:
http://www.tobaccoreviews.ir

چاپ این مطلب

Lightbulb اولین توتون - First Tobacco
ارسال کننده: Heisenberg - 2018/01/14، 12:43 PM - انجمن: بررسی توتون - پاسخ (2)

با عرض سلام و خسته نباشید.

برای شروع بهترین توتون (نه خیلی معطر و نه خیلی ساده و تلخ) میتونه چه توتونی باشه؟

چاپ این مطلب

  بوهای شگفت انگیز
ارسال کننده: bernabea - 2018/01/10، 01:16 PM - انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران - بدون پاسخ

بوهای شگفت انگیز؛

بوی دانه های قهوه: ضد استرس
بوی پرتقال و لیمو: افزایش انرژی
بوی گل یاس: ضد افسردگی و غم
بوی نعناع: بهبود خلق و خو و تمرکز
بوی نان: باعث میشود مهربانتر شوید!

چاپ این مطلب

  ساز در کافه
ارسال کننده: bernabea - 2018/01/09، 07:25 PM - انجمن: شعر قهوه - بدون پاسخ

در کافه دیدم ساکتی ، گفتم : "که نازت
را می خرم حرفی بزن " اما نیازت
این بود تا نوشیدن فنجان قهوه
از خاطراتم من بگویم . بعد سازت
را گوشه ی لب های سرخ خود نشاندی
آهنگ غمگینی زدی ، یعنی که رازت
در بین این نت هاست ... من با گریه گفتم
"این چیست ؟ " گفتی : " مهربانم امتیازت
بر دیگران این بود خیلی خوب بودی
اما مرا ... " برخاستی ؛ من پیشوازت
تا درب کافه امدم ... اری .. تو رفتی
*****
حالا که از این انتهای جانگدازت
شاید به ظاهر واقعا خیلی گذشته ست
من مانده ام در فکر این پایان بازت ...

چاپ این مطلب

  نوشیدن یک فنجان قهوه روزانه 9 دقیقه عمر را افزایش می دهد
ارسال کننده: bernabea - 2018/01/09، 07:23 PM - انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران - بدون پاسخ

بر اساس نتایج دو مطالعه که به تازگی توسط محققان دانشگاه های 'کالج ایمپریال لندن' و 'سوترن کالیفرنیا' انجام شده است، نوشیدن حتی یک فنجان قهوه در روز خطر مرگ زودهنگام به ویژه مرگ ناشی از مشکلات گوارشی را به اندازه چشمگیری کاهش می دهد.
بر اساس نتایج این دو مطالعه، خطر مرگ زودهنگام در افرادی که در طول 16 سال هر روز تنها یک فنجان 350 میلی لیتری قهوه مصرف می کردند، 12 درصد و در افرادی که روزی سه فنجان قهوه مصرف می کردند 18 درصد کاهش یافته است.
همچنین این مطالعات نشان می دهند که مصرف یک فنجان قهوه در روز متوسط طول عمر مردان را سه ماه و متوسط طول عمر زنان را یک ماه افزایش می دهد.
محققان می گویند: به این ترتیب مصرف یک فنجان قهوه در روز، به طور متوسط روزانه طول عمر یک مرد را حدود 9 دقیقه و طول عمر یک زن را حدود 3 دقیقه افزایش می دهد.
محققان دانشگاه های ایمپریال لندن و سوترن کالیفرنیا که این مطالعات را انجام داده اند، می گویند، نقش پیشگیرانه قهوه از لحاظ بیولوژیکی قابل توجه است؛ این نوشیدنی حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیبات تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است که با مقاومت نسبت به انسولین مبارزه می کند، التهابات را کاهش می دهد و عملکرد کبد را تقویت می کند.
دکتر 'ورونیکا ستیوان' استادیار دانشگاه گفت: قهوه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات فنلی است که نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند.
قهوه یکی از نوشیدنی های رایج است که در سراسر جهان مصرف می شود.
بر اساس نتایج این دو مطالعه، نوشیدن قهوه با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های تنفسی، کلیوی، قلبی، سرطان، سکته مغزی و دیابت در میان نژادهای مختلف ارتباط دارد.

چاپ این مطلب

  علم ژنتیک آینده صنعت قهوه را متحول خواهد کرد
ارسال کننده: bernabea - 2018/01/09، 07:16 PM - انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران - بدون پاسخ

– قهوه ممکن است برای بسیاری از ما نوشیدنی حیاتی صبح‌گاهی‌مان باشد؛ محرکی که بدون آن فعالیت‌های روزمره‌مان با مشکل مواجه می‌شود. اما باید بدانیم که قهوه در حقیقت چیزی جز یک سری «اطلاعات» نیست: ژن‌هایی که عطر و رایحه قهوه را در هنگام برشته‌کاری و دم‌آوری رقم می‌زنند؛ طعمی که در زمان نوشیدن قهوه دریافت می‌شود و نشاط و شادابی‌ای که با نوشیدن آن نصیب ما می‌شود. همه این‌ها متاثر از توالی ژن‌هایی‌ست که دانشمندان اخیرا موفق به کشف کدهای آن شده‌اند.

این ژن‌ها هستند که آینده‌ی علم قهوه را رقم می‌زنند و نه روش‌های نیتروژن‌دهی به قهوه‌های سر‌ددم و دانه قهوه به‌دست آمده از مدفوع فیل‌های تایلندی و گربه‌های اندونزیایی. این آینده حالا با کشف اخیر دانشمندان ژنتیک بسیار در دسترس‌تر به‌نظر می‌رسد؛ دانشمندانی که ژنوم گیاه کافئا عربیکا (Coffea Arabica) را – یعنی گونه‌ی عربیکا که بخش عمده تولید جهانی قهوه را تشکیل می‌دهد – کشف رمز کرده و این اطلاعات را در اختیار عموم قرار داده‌اند. این بدان معناست که رنسانسی عظیم در انتظار صنعت قهوه جهان خواهد بود؛ تولیدکنندگان و متخصصان قهوه از این اطلاعات استفاده خواهند کرد تا گونه‌های جدیدی از گیاه قهوه را طراحی کنند؛ گونه‌هایی با عطر و طعم جدید و گیاهانی مقاوم‌تر در برابر آفات، بیماری‌ها و سرما. در شرایطی که گرمایش زمین بسیاری از کشورهای قهوه‌خیز را تهدید می‌کند، این کشف جدید می‌تواند به‌معنای امکان کشت قهوه در مناطق دیگر از کره زمین باشد.

محققان دانشگاه دیویس در کالیفرنیا این تحقیقات را بر روی گیاهان قهوه مزرعه ارگانیک گود لند (Good Land) در جنوب کالیفرنیا انجام داده‌اند؛ مزرعه‌ای واقع در ۱۹ درجه شمالی‌تر از بسیاری از مزارع معمول قهوه. (قهوه به‌طور معمول در نواری در بالا و پایین خط استوا به‌نام کمربند قهوه‌ای می‌روید، اما در ریزاقلیم‌هایی خاص نیز امکان کشت قهوه فراهم است.) زیرگونه‌ی مورد آزمایش، «گیشا» بوده‌ که خاستگاه اصلی آن در اتیوپی‌ست. گونه‌ی گیشا از مرغوب‌ترین و گران‌ترین زیرگونه‌های قهوه عربیکا به‌حساب می‌آید که نیم کیلو از آن تا ۶۶۰ دلار نیز به‌فروش می‌رسد.

+ نمودار درختی زیرگونه‌های قهوه

آلن ون دینز مدیر بخش بیوتکنولوژی دانشگاه دیویس که مسئولیت کشت قهوه گیشا در این مزرعه را برعهده داشته می‌گوید: «ما از مواد شیمیایی مانند اتانول استفاده کردیم تا دی ان آ قهوه تا حد امکان دست‌نخورده بماند. هرچه دی ان آ دست‌نخورده‌تر باشد، دقت و کیفیت توالی ژنوم‌ها بالاتر می‌رود.»

با این اطلاعاتی که به‌دست آمده، کشاورزان و تولید‌کنندگان قهوه می‌توانند اصلاح نژاد زیرگونه‌های قهوه را با دقت بیشتری انجام دهند؛ در حالی‌که پیش از این اصلاح نژاد قهوه به‌طور گزینشی و صرفا با تمرکز بر یک ویژگی مثبت انجام می‌شد. دانشمندان حالا می‌توانند این خصیصه‌های مثبت را به ژن‌های گیاه قهوه ربط دهند. ون دینز می‌گوید: «ژنوم در حقیقت یک نقشه‌ی کلی‌ست از آن‌چه ژن‌ها انجام می‌دهند. اطلاعات ژنتیکی گیاه قهوه می‌تواند بر ما روشن کند که چرا یک قهوه خوش‌طعم‌تر از قهوه‌ای دیگر است؛ و چرا امکان رشد قهوه در مکزیک و آفریقا فراهم است؟»

از نقطه‌نظر کشت‌وکار قهوه در کشورهای قهوه‌خیز، این یافته‌های ژنتیکی تحولی شگرف در عرصه‌ی کشاورزی قهوه ایجاد خواهد کرد. باید توجه داشت که گرمایش زمین تنها به‌معنای گرم‌تر شدن زمین نیست؛ بلکه این پدیده در بسیاری مناطق باعث تغییرات اقلیمی قابل‌توجهی شده که کشت پایدار قهوه را با مشکلات زیادی مواجه می‌کند. در حالی‌که تغییرات جوی و آب‌وهوایی زندگی را بر کام بسیاری از کشاورزان قهوه تلخ کرده، از این پس احتمالا شاهد بهبود بهره‌وری و پایداری کشت قهوه در مناطق قهوه‌خیز خواهیم بود.

لیندسی مستا از مزرعه قهوه «گود لند ارگانیک» می‌گوید: «تنوع ژنتیکی زیرگونه‌های قهوه در حال حاضر بسیار محدود است و همین مساله، بسیاری از مزارع قهوه را در برابر آفات آسیب‌پذیر کرده و کشاورزان قهوه را به ستوه آورده است. کدگشایی از ژنوم قهوه، دانشمندان علم ژنتیک را قادر می‌سازد تا ژن‌هایی را که موجب مقاومت گیاه در برابر بعضی آفات می‌شود شناسایی کنند. یا مواردی مانند الگوی رشد، پروفایل طعمی و رنگ گیلاس قهوه را بهتر تعیین کنند.»

حالا باید منتظر ماند و دید با فراگیرتر شدن جریان‌های قهوه تخصصی، این یافته‌های جدید ژنتیکی چه آینده‌‌ای را برای صنعت قهوه تخصصی رقم خواهد زد؛ چه در بعد کشاورزی و طراحی زیرگونه‌های جدیدتر و مقاوم‌تر و چه دست‌یابی به طعم‌های کمترشناخته‌شده‌ی قهوه

چاپ این مطلب

  کافه فرانسه
ارسال کننده: bernabea - 2018/01/09، 07:10 PM - انجمن: شعر قهوه - بدون پاسخ

انتظار افتاده بر پله های کافه را بالا می روم
طعم قهوه میگیرد نوشته هایم
وقتی شلوغی سالن گم می شود
در اولین خط یک جمله ...
...او مرد...
خاطره ای گیج، ریه ام را به بن بست می برد.
ایستاده های کافه فرانسه را می گذرم
و بی همیشه می نشینم
بر چشم های یک رهگذر
و بوی عبور می گیرد
پنج شنبه
شانزدهمین روز این ماه

چاپ این مطلب

  نحوه دم کردن قهوه اسپرسو در منزل | وسایل مورد نیاز دم کردن قهوه
ارسال کننده: rezadehghan - 2018/01/06، 12:30 PM - انجمن: انواع قهوه - بدون پاسخ

اگر شما هم مثل من قهوه دوست دارید ، پس حتما از انواع قهوه ایتالیایی مثل اسپرسو یا کاپوچینو هم لذت می برید . در این مطلب علاوه بر اینکه کمی برایتان راجع به اسپرسو توضیح می دهم ، روش دم کردن قهوه اسپرسو را هم تشریح می کنم . آن هم در منزل و بدون نیاز به دستگاههای قهوه ساز !

اسپرسو ، کاپوچینو و اکثر قهوه های ایتالیایی در ایران محبوب هستند و در تمام کافی شاپ ها سرو می شوند . جالب است بدانید که پایه تمامی این قهوه ها اسپرسو است و جالب تر اینکه خود ایتالیایی ها اصلا لغتی به نام اسپرسو ندارند ! در ایتالیا به اسپرسو به سادگی می گویند " قهوه " . تلفظ ایتالیایی آن هم "کافّه " است با تشدید روی حرف ف .
در این مطلب از همان لغت آشنای اسپرسو استفاده کرده ام اما حواستان باشد اگر به یک ایتالیایی برای احوالپرسی بگویید "عمو جان اسپرسوهایتان خیلی خوب است" یک جوری نگاهتان می کند .
اگر اسپرسو به معنای دقیق کلمه را می خواهید باید آماده باشید که پول سنگینی برای دستگاههای اسپرسو ساز خرج کنید که احتمالا نمونه اش را در کافی شاپ ها زیاد دیده اید . این دستگاه ها برای درست کردن اسپرسو از آب با فشار بالا استفاده می کنند . ماشین های اسپرسو ساز خانگی ، حتی آنهایی که گران هستند به پای این دستگاهها حرفه ای نمی رسند چون نمی توانند مثل آنها فشار آب کافی تولید کنند .
حالا می رسیم به اصل داستان ، یک جایگزین منطقی برای این دستگاههای گران قیمت ، دستگاه اسپرسو ساز خانگی است که با استفاده از قدرت بخار آب و طراحی هوشمندانه اش می تواند یک اسپرسو قابل قبول برایتان دم کند . کاربردش آسان و قیمتش واقعا مناسب است . مارک ها و قیمت های مختلفی از این دستگاه برای هر سلیقه ای در بازار ایران موجود است . این روش در ناپل ایتالیا اختراع شده .
یک اخطار کوتاه : یک فنجان کوچک اسپرسو ، معادل 8 فنجان بزرگ قهوه معمولی ، کافئین دارد . خوردن 8 فنجان بزرگ قهوه را برای خود به عادت روزانه تبدیل نکنید مگر اینکه بخواهید کل روز بیش فعالی داشته باشید ...
مواد و وسائل مورد نیاز قهوه اسپرسو :
همین اسپرسو ساز خانگی ، قهوه اسپرسو ، آب سرد ، فنجان ( فنجان های مخصوص اسپرسو کوچک و سرامیکی هستند )
این دستگاه چند قسمت دارد که از هم جدا می شوند . من عکس یکی از مدلهای مرسوم را آورده ام و بخش هایش را نامگذاری کرده ام .
1 – مخزن آب را پر کنید
[تصویر:  4DSCF1022-coffee.jpg]
اول قسمت پایینی دستگاه را که مخزن آب نامیده ایم تا نشانگر سطح آب ، پراز آب سرد کنید .
[تصویر:  4DSCF1023-coffee.jpg]
اگر در داخل یا خارج مخزن نشانگری نبود آب را تا زیر شیر اطمینان پر کنید . توجه کنید که وقتی صافی را می گذارید آب نباید داخش بیاید .
2 – صافی را روی مخزن آب بگذارید
[تصویر:  4DSCF1024-coffee.jpg]
3 – صافی را پر کنید
[تصویر:  4DSCF1026-coffee.jpg]
صافی را به صورت سر پر ، کاملا از قهوه اسپرسوی خشک پر کنید . دقت کنید که پودر قهوه به دور صافی یا قسمت پیچی شکل بالای مخزن آب نچسبد . اگر چنین حالتی پیش بیاید ممکن است آب با فشار از دستگاه بیرون بپاشد.
هشدار : قهوه ای را که به صورت سرپر در صافی ریخته اید فشار ندهید یا روی آن ضربه نزنید ، ممکن است راه بخار را مسدود کند و فشار بیش از حد تولید کند .
قهوه شما در صافی باید به صورت زیر به نظر برسد . این تپه کوچک قهوه با قرار گیری قسمت بالایی دستگاه تراز می شود و طعم قوی تری ایجاد می کند . اگر مقدار کمتری قهوه بریزید طعم قهوه کمتر می شود . بنابراین می توانید بنا به سلیقه خود مقدار قهوه را تنظیم کنید ولی دوباره می گویم هیچ وقت پودر قهوه را با ضربه یا فشار کمپرس نکنید .
 
4 – قوری را سوار کنید .
[تصویر:  4DSCF1027-coffee.jpg]
قبل از آن دوباره اطمینان حاصل کنید پودر قهوه روی لبه های صافی و قسمت پیچی شکل بالای مخزن آب نباشد . خود قوری را بگیرید و آن را روی مخزن آب بپیچانید . از دسته قوری استفاده نکنید که معمولا ضعیف است و می شکند . دقت کنید که قوری و مخزن آب به درستی و تا انتها در هم پیچ و محکم شوند .
 
5 – کل دستگاه را روی حرارت بگذارید
[تصویر:  4DSCF1028-coffee.jpg]
شعله کمتر زمان دم کشیدن را بیشتر می کند اما طعم و عطر قهوه را افزایش می دهد . دقت کنید که در قوری بسته باشد تا اسپرسو بیرون نباشد . این دستگاه به سادگی بخار آب را با فشار از میان پودر اسپرسو عبور می دهد و قهوه حاصل را در قوری جمع می کند . پس از اتمام آب مخزن و پرشدن قوری که چند دقیقه ای بیشتر طول نخواهد کشید ، اسپرسوی شما آماده است .
نوش جان .

چاپ این مطلب

  راز شمع
ارسال کننده: bernabea - 2017/12/31، 06:19 PM - انجمن: شعر قهوه - بدون پاسخ

چرا روی کیک تولد شمع روشن میکنند؟؟؟

راز شمع چیست؟
عالم خلقت اگه تجزیه شود به چهار عنصر میرسیم:

آب... آتش...
باد... خاک...

ودر دل این چهار عنصر شعور الهی وجود دارد..

اگه موقع دعا کردن جایی باشیم که این چهار عنصر وجود داشته باشند استجابت دعا به شدت اتفاق می افتد..

شمعی که میسوزد این چهار عنصر رو با
هم دارد:

موم شمع: خاک
شعله شمع: آتش
دود شعله: باد
موم ذوب شده: آب

وقتی موقع دعا کردن به شمع در حال سوختن نگاه میکنید به شعور الهی متصل تر میشوید...

و دعا به راحتی به عالم بالا میرود و به استجابت میرسد اگه با قوانین
خیر هماهنگ باشد...

راز شمع این است؛
برای همین در محراب ها و مکان های مقدس برای دعا کردن شمع روشن میکنند و روی کیک تولد شمع میگذارند و لحظه ی فوت کردنش میگویند آرزو کنید..!!

چاپ این مطلب

  مرغ آمین
ارسال کننده: bernabea - 2017/12/31، 06:17 PM - انجمن: شعر قهوه - بدون پاسخ

گویند: مرغیست به نام « آمین »!
مرغی آسمانی
در بلندترین نقطهٔ آسمان
آنجا که بخدا نزدیکتر است می پَرَدو سخن می گوید...
او شنوا ترین موجود ِ جهان ِ هستی است
هر چیز را که می شنود ،
دوباره بنام فرد ِ گوینده
آنرا تکرار می کند و آمین می گوید

این است که همهٔ آیین ها می گویند
مراقب کلامت باش...!
این است که می گویند
تنها صداست که می ماند
این است که می گویند
دیگران را دعا کنید...!
این است که اگر
دیگرانی را نفرین کنیم
روزی خود ِ ما
دچار آن خواهیم بود

مرغ آمین
هر آنچه که بگوئیم را
با اسم خود ِ ما ، جمع می کند
و به خداوند اعلام می کند

آنگاه در انتهای جمله
آمیـن می گوید

پس همیشه برای همه خیر و خوبی بخواهیم.
برایتان بهترینها را آرزو دارم

چاپ این مطلب