نگاهی دقیقتر به بارگذاری توتون به روش حفره پاکت هوایی

در این مقاله می خوانید :

نگاهی دقیقتر به بارگذاری توتون به روش حفره / پاکت هوایی – The Air Pocket Packing Method:

بارگذاری توتون در پیپ تنها یکی از مرقرار می دهد که با استفاده از روش های گوناگون بر اساس اندازه و فرم پیپ ، نوع توتون و برش آن و حتی مکان جغرافیاییاحل اصلی و الزامی پیپ کشیدن نیست بلکه این فرصت را در اختیار شما  که در آن قصد پیپ کشیدن را دارید ، بهترین تجربه از مصرف توتون در پیپ را داشته باشید ، همچنین با انجام دادن این مرحله به روش نادرست ، مطمئناً دچار یأس و سرخوردگی از پیپ کشیدن به دلیل برداشت و درک نادرست از توتون خواهید شد ، مخصوصاً در مورد افرادی که تازه اقدام به پیپ کشیدن کرده‌اند .

به خاطر اهمیت این مرحله ، افراد علاقه‌مند در دنیا

ی پیپ و توتون همواره در پی یافتن روش های درست و متفاوت و ریزه کاری ها و جزئیات بیشتر در بهبود فرایند بارگذاری توتون هستند ، چه به صورت جستجو در فضای مجازی و یا واقعی و چه پرسش از دیگر افراد و خواندن مقالات و نوشته های گوناگون همانند همین مقاله !

به مانند دیگر افراد شخصاً در ابتدای ورود به دنیای پیپ و توتون با استفاده از تجربیات دیگران در مورد بارگذاری توتون شروع به این کار کرده اما بعد از گذشت سالیان به روش و سبک و استایل خود بر اساس تجربیات شخصی دست پیدا کرده ام .

با جستجو در دنیای پیپ و توتون به روش های بارگذاری مختلفی بر خواهید خورد ، اما در این میان یکی از این روشها در مقایسه با تکنیک های دیگر از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است ، روشی که در سال ۲۰۰۷ توسط فردی به نام Fred Hanna به طور مفصل در سایت Pipes and tobaccos magazine توضیح داده شده است و تحت نام Air Pocket Packing Method شناخته می‌شود .

سوال اینجاست که چه عاملی باعث این جایگاه ویژه برای این روش بارگذاری شده است !

ویژگی این روش این است که در تمام مراحل اولیه بارگذاری تا سوخت توتون ، باید

در زیر حجم توتون بارگذاری شده حفره خالی هوایی وجود داشته باشد ، به عبارتی مابین سطح پایینی حجم توتون بارگذاری شده در داخل آتشگاه و کف آتشگاه یک حفره و فاصله هوایی وجود دارد و توتون با کف آتشکده در تماس مستقیم نمی باشد .

شاید در نگاه اول کمی غیر معمول و شک برانگیز باشد که خالی نگاه داشتن قسمت پایین آتشگاه محروم کردن خود از میزان حجم توتون بیشتر و شاید درک نکردن درست طعم توتون باشد ، اما این روش پتانسیل این را دارد که برای هر پیپ کشی تجربه متفاوتی از مصرف توتون را به همراه داشته باشد و شاید کمترین مزیت آن این باشد که به خاطر وجود حفره هوایی و جریان هوای عبوری متفاوت با دیگر روش های بارگذاری مانع از خاموش شدن های متوالی می شود و نیاز به روشن کردن پی در پی توتون نیست .

بیشتر بخوانید:  پیپ و تابستان

دیوید کسی که این روش را عمومی کرد ، یکی دیگر از مزیت های آن را درک بهتر و واقعی طعم توتون می داند ، چرا که دود حاصل از سوختن توتون در این روش از حجم توتون نسوخته در کف آتشگاه عبور نکرده و مستقیماً از طریق هوا به داخل دهان فرد مصرف کننده وارد می‌شود و شخص طعم واقعی توتون را حس خواهد کرد ، به عقیده وی ، حجم توتون نسوخته در پایین آتشگاه در دیگر روشهای بارگذاری ، مقداری از طعم واقعی توتون سوخته را در حین اسموک جذب می‌کند و مانع از انتقال مستقیم طعم توتون سوخته به داخل دهان فرد میشود .

برای بررسی بهتر و تجربی شخصی این روش را با برش های گوناگون توتون و در پیپ های مختلف از لحاظ شکل و اندازه کاسه و اتشگاه امتحان کرده و دریافتم که تاثیر مثبتی در کیفیت اسموک خواهد داشت و شاید یکی از ویژگی های این روش امکان استفاده از آن حتی در پیپ های با آتشگاه کوچک باشد .

یکی از مشکلاتی که شاید خیلی از پیپ کش ها با آن مواجه هستند گرم شدن یک طرف آتشگاه در هنگام پیپ کشیدن است که می توان گفت با استفاده از این روش بارگذاری این مشکل نیز تا حد زیادی برطرف خواهد شد .

با این روش مقدار گرمای ایجاد شده در مقایسه با دیگر روشهای بارگذاری با حجم توتون کامل در اتشگاه ، بسیار کمتر است .

همانند سایر روش های بارگذاری شاید این روش نیز برای همه مناسب نباشد اما مطمئناً ارزش امتحان کردن را دارد .

قبل از امتحان این روش حتما فاکتورهای دیگر مانند میزان رطوبت توتون ، نوع برش توتون و فرم و اندازه پیپ خود را نیز در نظر داشته باشید .

اگر به درستی انجام شود با استفاده از این روش‌ یعنی بارگذاری به روش حفره / پاکت هوایی می توان در مدت زمان بسیار کوتاهی بارگذاری توتون را فقط در ۵ مرحله در کمتر از یک دقیقه انجام داد .

اگر از کسانی هستید که در هنگام بارگذاری از تمپر استفاده می‌کنید ، در این روش بارگذاری تمپر را کنار بگذارید ، چرا که تمپ کردن توتون قبل از روشن شدن کامل ، باعث از بین رفتن فاصله هوایی در کف آتشگاه خواهد شد .

بیشتر بخوانید:  مضرات و خواص داروی توتون

قدم اول :

مقدار مناسب توتون را با انگشتان خود بردارید و مابین انگشت شست و دو یا سه انگشت دیگر خود آن را به توده فشرده‌ای تبدیل کنید ، به اندازه ای باشد که کاملاً نیمه بالایی آتشگاه پیپ شما را پر کند .
در مورد برشهای فلیک بهتر است ابتدا آنها را در کف دست خود خورد کرده و تبدیل به تکه‌های کوچک کنید و سپس مراحل قبل را انجام دهید .
توجه داشته باشید که طول برش های فلیک زیاد نباشد که در هنگام بارگذاری داخل آتشگاه به قسمت کف آتشگاه نرسد .

نگاهی دقیقتر به بارگذاری توتون به روش حفره-پاکت هوایی

قدم دوم :

توده فشرده شده را به آرامی به داخل آتشگاه هل دهید تا قسمت بالایی آتشگاه را پر کند ، شاید برای این کار نیاز به کمی فشار باشد اما توجه داشته باشید که هدف اصلی خالی ماندن قسمت پایینی آتشگاه می باشد .
میزان فشردگی و انباشتگی توده توتون بنابر تکرار ، تجربه و تمرین به دست می آید .
باید به اندازه کافی فشرده باشد تا قسمت بالای آتشگاه را پر کند و پایین نریزد اما همچنین باید این فشردگی به اندازه ای باشد که مسیر عبوری هوایی مناسبی نیز ایجاد شود و اسموک راحتی بتوان داشت .
شاید تکه هایی از توتون در کف آتشگاه بریزد که این امر طبیعی است و مشکلی نیست .

نگاهی دقیقتر به بارگذاری توتون به روش حفره-پاکت هوایی

قدم سوم :

در جهت تکمیل مرحله قبل به جهت بارگذاری مناسب توتون در این مرحله می توانید با حرکت دورانی و چرخاندن توتون ، اقدام به فرو بردن بیشتر توتون به داخل آتشگاه کنید .

توجه داشته باشید که اگر به وسیله فشار بر روی سطح توتون ، قصد پایین بردن توتون به داخل آتشگاه را داشته باشید ، به احتمال زیاد توده توتون ، به کف آتشگاه خواهد رسید ، پس بهتر است از روش چرخاندن و حرکت دورانی استفاده کنید به این صورت که با انگشتان خود قسمت میانی توده توتون را بگیرید و آن را به صورت دورانی چرخانده و در داخل آتشگاه جای دهید .

نکته اینکه این مرحله را می‌توان به صورت ترکیبی و همزمان با مرحله قبل نیز انجام داد اما برای شروع و داشتن بارگذاری بهتر و مناسب‌تر ترجیح بر این است که به صورت جداگانه و متوالی انجام گیرد .

توجه داشته باشید تا جایی که سطح توتون از لبه آتشگاه پایین‌تر قرار گیرد به فشردن و چرخاندن توتون داخل آتشگاه ادامه دهید و هرگز با نوک انگشت خود به مرکز توده توتون فشار نیاورید چرا که باعث از هم پاشیدن و فرو ریختن توتون به داخل آتشگاه می شوید ، برای این کار بهتر است با سطح انگشت شست خود به توتون فشار وارد کنید تا جایی که سطح بالایی توتون از لبه آتشگاه پایین تر قرار گیرد تا در هنگام روشن کردن و شعله گرفتن ، لبه آتش گاه دچار سوختگی نشود .

بیشتر بخوانید:  تاریخچه کمپانی پیپ کاموی

نگاهی دقیقتر به بارگذاری توتون به روش حفره-پاکت هوایی نگاهی دقیقتر به بارگذاری توتون به روش حفره-پاکت هوایی

قدم چهارم :

در این مرحله مسیر عبور هوا را چک کنید ، کام بگیرید تا مطمئن شوید که مسیر عبوری هوای مناسب در اختیار دارید ، اگر کام گرفتن به سختی انجام گیرد ، یعنی توتون خود را زیادی فشرده کرده‌اید پس بهتر است آن را تخلیه کنید و از ابتدا مراحل کار را انجام دهید .
اگر در هنگام اسموک به دلیل فشرده بودن توتون ، مسیر هوایی مناسب نداشته باشید و مجبور به کام گرفتن سنگین شوید ، باعث ایجاد حرارت بالا و داغ و سوختن توتون می شوید که همین امر طعم و مزه توتون را از بین برده و احتمال آسیب رسیدن به پیپ را بالا میبرد .

قدم پنجم :

در این مرحله آماده روشن کردن و گرفتن شعله بر روی توتون هستیم .

توجه داشته باشید که شعله را بر بالای سطح توتون و در قسمت میانی آن بگیرید چرا که به طور طبیعی توتون بعد از شعله ور شدن به سمت کناره های دیواره آتشگاه شروع به سوختن می کند ، پس نیازی به گرفتن شعله به کناره‌های سطح توتون نیست .

توجه داشته باشید تا جای امکان از تمپ کردن در این مرحله خودداری کنید چرا که احتمال فروریختن توده توتون به کف آتشگاه بر اثر فشار به وسیله تمپر وجود دارد .

بعد از گذشت زمان و ادامه اسموک نیز تنها به جهت فرم دادن و صاف کردن سطح توتون سوخته و خاکستر شده ، از تمپر استفاده کنید آن هم بسیار ملایم ، به این روش ، به طور کاملاً نامحسوس با تمپ کردن های درست و به موقع توده توتون در حال سوختن ، آرام آرام به سمت پایین آتشگاه حرکت می کند بدون اینکه حفره هوایی موجود در زیر آن از بین برود .

همانند دیگر مراحل پیپ کشیدن این روش بارگذاری نیز به تمرین و تجربه زیاد نیاز دارد پس صبور باشید و برای داشتن یک اسموک باکیفیت زمان صرف کنید چرا که ارزش وقت گذاشتن را خواهد داشت .

بخشی کوتاه از آموزش توتون پیپ

برگرفته از آموزه‌های ماسترو رحیمی و استاد کامران
گرد آوری توسط تیم تولید محتوای پاسارگادتاباک
در انجمن پیپ و سیگاربرگ ایران
تاریخ انتشار اولیه محتوا ، دهه ۱۳۹۰
بازنشر و بروز رسانی شده
توسط هرکول انجمن پیپ
در مهر ۱۴۰۳
PasargadTabac
Mastro Rahimi

نگاهی دقیقتر به بارگذاری توتون به روش حفره-پاکت هوایی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب ها